İçeriğe geç

Bu cihazdaki Yave hesabı oturumunuz kapanır; bu cihazda kullandığınız diğer Yave hizmetlerinden de çıkış yapılır.

Site yönetimi

HTML'nizi yapıştırın ve bir alt alan adında yayınlayın.

Nasıl başlayacağınızı seçin. Ad ve adres bir sonraki adımda belirlenir.

Başlama yöntemi

Taşınacak site:

Listede ve düzenleyicide görünen addır. Adres (alan adı) değişmez.

Sitelerinizi düzenlemek için klasör oluşturun. Oluşturduktan sonra her sitenin klasör simgesiyle taşıyabilirsiniz.

Şablona dönüştürülecek site:

Görünürlük

Bir siteyi şablon olarak kaydederseniz birçok kez kullanabilir, belirli hesaplarla veya bağlantıyla paylaşabilirsiniz.

    Silme geri alınamaz. Bu şablonla zaten oluşturulmuş siteler olduğu gibi kalır. Silinecek şablon:

    Kopyalanacak site:

    Kopyalanacaklar

    Site sahibinin e-posta adresine bir onay bağlantısı göndeririz. Silme işlemi yalnızca bu bağlantıya tıklandığında başlar ve sonrasında 7 gün içinde iptal edilebilir. Silinecek site:

    Geçerli çalışma alanındaki siteleri arar. Başka bir çalışma alanına geçmek için kenar çubuğunun en üstünü kullanın.